torsdag 2 september 2010

Våldsvänstern angrep Skånepartiets torgmöte

ANTIDEMOKRATER I dag hölls Skånepartiet i Malmö ännu ett onsdagsmöte på Stortorget. Vid tidigare torgmöten har det slutat med att islamister försökt storma ”scenen”, Skånepartiets ordförande Carl P Herslow gripits för tryckfrihetsbrott m m. I dag anföll våldvänstern sin vana trogen.

Följande skriver Skånepartiet på sin hemsida:

Idag höll Skånepartiet en manifestation i Malmö mot islamiseringen och förstörelsen av samhället. Carl P Herslow gick direkt till hårt angrepp mot det politiska etablissemanget:

- Det är en stor skam att islamiseringen får fortsätta, utan att någon annan tar upp eller debatterar det.

- ISLAM innebär slutet för demokratin och jämställdheten

Under tiden anlände en grupp vänsteraktivister till platsen, beväpnade med slagorden ”Inga rasister på våra gator”. När Herslow så försvarade demokratin hade gruppen hört tillräckligt och började gallskrika, blåsa i visselpipor och slutligen antasta mötestalarna. Tumult utbröt och när ligisterna tog till våld tvingades mötet avslutas. Inte en enda polis fanns där för att skydda skånepartisterna, som hade demonstrationstillstånd.
Av det lilla som kunde uttydas av inspelningen hördes bland annat Bengt Rydberg:

-Vi har nu den antidemokratiska fascistvänstern framför oss, de står och skriker och förstör eftersom de inte klarar av att ta debatten.

SP

Inom kort lägger man ut inspelningen från torgmötet, där man hör den skränande vänstern enligt partiet. PI efterlyser därför bilder och video på dagens tumultartade drama.

Herslow åtalades för HMF, mot muslimer

PrintFriendly Share/Bookmark



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt