lördag 11 september 2010

Väljarmöte med arbetsmarknaden i fokus

POLITIK Under morgondagen arrangerar Sverigedemokraterna tillsammans med SDU ett väljarmöte i Malmö där man tillsammans presenterar en arbetsmarknadspolitik som är till för alla. Chang Frick (SDU), Mikael Eskilandersson (SD) samt Bjarne Kragh (SD) står bakom arrangemanget, som börjar klockan 13 och varar till 15-tiden. Anmälan görs enklast till antingen Mikael eller Chang på respektive e-mailadress.

Vi på PI har som vana att upppmuntra våra läsare att delta i politiska arrangemang, och så även denna gång. Besök därför gärna detta arrangemang där arbetsmarknadspolitiken står i centrum. Bland annat kommer den nyligen avhoppade folkpartisten Bjarne Kragh berätta om vad vi kan lära av det danska systemet där bland annat ”flexicurity” används framgångsrikt.

Chang Frick kommer berätta om entreprenörsskap, hur man kan starta eget företag och varför det är viktigt att vi gör det enklare att driva företag i Sverige. Till detta kommer Mikael Eskilandersson att diskutera om mer konkreta åtgärder som vi kan göra i Sverige för att minska arbetslösheten. Både media, medlemmar och sympatisörer är inbjudna. I samband med anmälan lämnas uppgifter om adress etc för sammankomsten.

Anmälan görs antingen till mikael.eskilandersson@sverigedemokraterna.se eller chang.frick@sverigedemokraterna.se

PrintFriendly Share/Bookmark




Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt